PERSBERICHT WK BEACHRACE

Persbericht

Ouddorp, 19 januari 2014

Eerste WK Beachrace 14 november op de Brouwersdam in Ouddorp

Op zaterdag 14 november vindt het eerste Open wereldkampioenschap Beachrace plaats op de Brouwersdam in Ouddorp, gelegen op het mooie eiland Goeree-Overflakkee. De stichting Wielerronde Menheerse, onder aanvoering van John en Jan-Wouter Roos, heeft zich de laatste maanden actief ingezet om het WK Beachrace naar de Brouwersdam te halen. En niet zonder succes!

Inschrijven voor eerste open WK Beachrace is vanaf 20 augustus mogelijk, zolang deelnemers aantal van 750 niet is bereikt.
Voor alle overige informatie:
www.wcbeachrace.com

Beachracen

Beachracen is een vrij nieuwe discipline binnen het mountainbiken, die de laatste jaren vooral in Nederland aan populariteit heeft gewonnen. “Op het strand heb je niet alleen de andere renners, maar ook nog eens zand, wind en water als tegenstander”, geeft Jan-Wouter Roos aan. “Dit geeft een extra dimensie aan de sport en aan het wedstrijdelement.”

WK Beachrace

Tijdens het open WK Beachrace strijden wielrenners van diverse niveaus met elkaar op het strand voor het eerste open WK kampioenschap. Aan het open WK Beachrace kunnen maximaal 750 wielrenners deelnemen, er is geen voorselectie.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op www.wcbeachrace.com. Hier volgt te zijner tijd ook meer informatie over de aanmeldingsprocedure.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com